MAILA kontakt@upaya.se för att kostnadsfritt få hem UPAYA - Vi måste tyvärr meddela att produkten kommer sluta säljas.

Om oss

Vi har skapat varumärket UPAYA för att tillhandahålla högkvalitativa växtbaserade kosttillskott.

Vi tror att naturen ger oss grunden för att vara våra hälsosamma jag och vi tror på hälsosammare, längre och lyckligare liv genom växter och växtbaserade kosttillskott.

Vi vill informera och uppmärksamma konsumenter om att växter och örter har många hälsofördelar och att natur i form av miljö och kost är var vi kommer ifrån.

För tusentals år sedan upptäckte vi de potentiella hälsofördelar som finns i naturens örter och växter och forntida kulturer runt om i världen har förlitat sig på traditionell växtmedicin för att möta sina hälsovårdsbehov.

Våra produkter är uteslutande sammansatta av naturliga ingredienser med högt värde.

Vi använder växter från leverantörer som möter våra höga kvalitetskrav och säkerställer växternas ursprung och kvalitet.

Du ska veta exakt vad som finns i den färdiga produkten, därför visar vi alla ingrediensdoser tydligt och transparent på etiketten. Vi använder inte egna blandningar som döljer doseringar. Vi tror starkt på att du har rätt att veta vad du förser din kropp och hjärna med.

Vi vill även uppmärksamma konsumenter som använder kosttillskott att alla kosttillskott inte skapas lika. Många tillverkare av kosttillskott använder syntetiska tillsatser som magnesiumstearat, kiseldioxid och mikrokristallin cellulosa i sina produkter för att reducera tillverkningskostnader och öka produkters hållbarhet. Våra produkter är fria från syntetiska tillsatser (E-ämnen), klumpförebyggande medel och konserveringsmedel. Vi använder organiskt riskoncentrat.

Vi är engagerade i hälsa och välbefinnande. Vi är motiverade att öka vetskap om växter och naturens läkande verkan.

Vi uppmuntrar till att läsa om de växter vi använder. Vi tycker att hälsofördelar som finns i naturens örter och växter har hållits undertryckt allt för länge och vill att fler får kännedom och kunskap och att användning ökar.

Vårt uppdrag är att skapa högkvalitativa växtbaserade kosttillskott och göra det enkelt tillgängligt för konsumenter.

Vi omfamnar visdomen i forntida hälsopraxis och modern vetenskapligt vetande i vårt arbete för att stödja kroppslig, emotionell och mental välbefinnande.

Vi kan själva påverka vår hälsa. Vi tycker att vara hälsosam är att vara medveten.